Denali Futbol - USA

05. feb 2018
4

Fortæl din historie - Denali Futbol - USA - B16


Fortæl os kort historien om din klub/dit hold?

Er det din første gang på Dana Cup, hvis ikke, hvor mange gange har din klub deltaget før?

Hvad er dine mål og forventninger til Dana Cup 2018?

Denali Fútbal er en førende turneringsklub i Lower Westhester, NY USA. Vores rejse startede i efteråret 2015, hvor en gruppe drenge lavede et uafhængigt hold for at deltage i en vinter fodboldsturnering. Med hårdt arbejde og pligtopfyldenhed var holdet i stand til at overvinde mange udfordringer og forbedre deres spil og opnå positive resultater. Året efter deltog holdet i større turneringer i nabostaterne. Sidste år vandt drengeholdet U15 gruppe 40 i Gothia Cup. I år rejser Denali Fútbal til Danmark for at deltage i en af verdens største fodboldsturneringer – Dana Cup.  

Når du møder vores hold, undrer du dig sikkert over, hvordan vi kan spille sammen? Vores gruppe har forskellig kultur og etnisk bagrund. Vi taler et dusin sprog og dialekter. Selvom vi tilhører forskellige befolkningsgrupper, er vores fælles passion og kærlighed til det smukke spil, det der har bragt os sammen. Man kan sige, at vores hold er en fejring af mangfoldighed, hver gang vi spiller. Vi er Denali Fútbal. 

Holdets motto er ”hvor der er vilje, er der vej”. De fleste ungdoms fodboldklubber i vores område har ikke stor interesse i at deltage i internationale fodboldturneringer udenfor USA. Med ”betal for at spille” modellen sammen med kompleksiteten i ungdomsfodbold i USA, er der mange talentfulde spillere som aldrig får en chance for at opleve de bedste internationale fodboldturneringer. Vi begyndte at spørge os selv, hvordan kan vi gøre en forskel? Denne situation fødte Dental Fútbal hvis primære formål er, at supplere passionerede og talentfulde spillere med en platform som går ud over den oplevelse som bliver tilbudt af lokale klubber. Med Denali Fútbol har spillere nu chancen for at forfølge deres drømme i adskillige internationale fodboldsbegivenheder – enhver ung fodboldspillers drøm. 

Det er første gang vi spiller ved Dana Cup. Vi er beærede og taknemmelige for at kunne repræsentere USA i drengenes U16 klasse dette år. Vi er meget spændte på at møde verden i Danmark, hvilket falder sammen med verdens fejring af FIFA World Cup! Vi er Denali Fúbal.  

Vores hold ser frem til at spille fremragende fodboldkampe. Vi elsker at møde andre unge fodboldspillere fra hele verden og lære fra deres historier mens vi deler vores. Vi tror på, at erfaringen som vi opnår ved Dana Cup vil hjælpe vores hold i at opbygge stærkere karakter både på og udenfor banen. Vores mål er ikke bare at deltage, men også at inspirere hver eneste ung fodboldspiller og fodboldholdhold i vores område med vores rejse. Vi er Danali Fütbol.

Vi er på de sociale medier, så følg os eller synes godt om vores sider. Tak!

Website: www.denalifc.org 

Facebook: DenaliFutbol

Twitter: @DenaliFutbol

Instagram: @DenaliFutbol

2

5

7 

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down