Chadwick International School Songdo - Sydkorea

27. mar 2018

Fortæl din historie - Chadwick International School Songdo - Sydkorea - B11

chadwick16.03.2018

 

Fortæl os kort historien om din klub/dit hold?

Chadwick International glæder sig til deres første eventyr til Europa denne sommer som kulminerer ved Dana Cup 2018. Vores hold med drenge født i 2007 har spillet sammen i tæt på 3 år nu. De har primært spillet i turneringen for internationale skoler i Korea og har også repræsenteret Chadwick skole så langt væk som i Singapore. Denne talentfulde gruppe af venner kommer fra mange dele af verden. På holdet har vi drenge fra Korea, Canada, Venezuela, Peru, Australien og USA. Da vores hold er så internationalt søgte vi en turnering som kan give kvalitet i hold, organisation, vejr, baner og international erfaring. Alle dette var nemt at finde i Hjørring ved Dana Cup 2018.

Er det din første gang på Dana Cup, hvis ikke, hvor mange gange har din klub deltaget før?

Da jeg selv har spillet ved Dana Cup, vidste jeg, at slutningen af juli i og omkring Hjørring ville være den perfekte tur for vores familie. Som 16 årig fik jeg oplevelsen at få en smag af europæisk fodbold i sommeren 1988, da jeg så Holland vinde EM, og jeg afsluttede turen ved Dana Cup. Selv som teenager blev jeg opmærksom på, hvor speciel en turnering Dana Cup er. Som børn fik vi oplevelsen at møde andre spillere fra hele verden, da vi boede på skole med mange andre hold. Mellem kampene var vi konstant sammen med andre spillere, og vi fik nye venner, og aktiviteterne for de ældre spillere om aftenen var fantastisk. Nu 30 år senere kan jeg ikke vente med at se vores unge lære nye mennesker, kulturer og skikke at kende, mens de udvider deres egen fodboldintelligens.    

Hvad er dine mål og forventninger til Dana Cup 2018?

Jeg bliver ved med at fortælle disse drenge, at de er de mest heldige drenge i verden ved at have støttende forældre og miljøer som giver denne type af muligheder, og jeg er sikker på, at når først de har oplevet Dana Cup, så vil de opfatte sig selv som meget meget lykkelige.

Vi ses i juli - Kely Jacobson - Chadwick International School Songdo

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down