Nye tiltag og events i 2018

20. apr 2018
Welcome 20.04.2018

Nye tiltag og events i 2018

Kampe på flere end 60 helt fantastisk, græsgrønne baner i et af Nordeuropas flotteste anlæg. Kort afstand mellem anlæg og baner og så naturligvis med fodboldspillet i centrum. Det er Dana Cup - kendt for hver sommer at afvikle en ungdomsfodboldturnering, der kører på skinner.

Unge fodboldspillere på flere end 1000 hold fra 45 nationer kommer rejsende fra alle verdenshjørner for være med i det helt fantastiske spil – FODBOLD! På Dana Cup er tilbuddet en platform, hvor unge fodboldspillere henter erfaring, når de forener deres lidenskab til fodbold med respekt, sammenhold, lighed, venskab og meget mere.

I 2018 er Liverpool FC med igen. Trænerne fra den populære engelske topklub leverer et professionelt træningspas i verdensklasse. Her får spillere, trænere og ledere et enormt udbytte – noget der giver energi i dagligdagen hjemme i klubben. Mere information om Liverpools engagement er på vej. Følg med her, hvor der bl.a. bliver mulighed for, at dit hold kommer med til den helt specielle Liverpool-træning.

I 2018 bliver der hele to Center Courts. Det er succesen fra 2017, der følges op. Premieren på en Center Court på stor bane på His anlæg samlede enorm interesse i 2017, og nu lanceres, i samarbejde med New Balance, yderligere en Center Court. Denne gang er det til 7-mands fodbold. Den placeres på Fortuna Hjørrings centrale anlæg. Det er her, Liverpool FC afvikler træningsarrangement ligesom der ugen igennem spilles kampe på dette anlæg.

Dana Cup prioriterer i endnu højere grad livestreaming her i 2018. I de seneste år har der været livestreaming fra åbningen af turnering, fra enkelte kampe undervejs og fra finalekampene fredag og lørdag. I 2018 bliver der livestreaming fra de to Center Court-anlæg ugen igennem, ligesom der sendes uafbrudt fra kampene på 7-8 baner i det centrale Dana Cup-område. Det betyder, at der – Verden over – bliver mulighed for at komme med på sidelinjen, når det går løs. Man kan i øvrigt også opleve kampen forskudt, når man efter Dana Cup er hjemme igen.

Dana Cup satser igen i 2018 på, at der bliver mulighed for spændende oplevelser, når der er pause mellem kampene. Eventpladsen i Dana Cups centrum kommer til at summe af en VM-stemning med utallige nye aktiviteter.

Velkommen til Dana Cup 2018! - Tilmelding til Dana Cup 2018

Liverpool 20.04.2018 
Foto: Tom Penny, Robbie Fowler og Daniel Reece.

 

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down