Kæmpeoplevelse til københavnske børn!

15. jun 2018
Agger sign

Kæmpeoplevelse til københavnske børn!

Danmarks tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt og den tidligere Liverpool-profil, Daniel Agger, har nu sendt to hold - et pige- og et drengehold fra Københavns vestegn - afsted mod Dana Cup i Hjørring.  

Som et led i Red Barnet-indsatsen ”Plads til Alle” har The Agger Foundation sikret, at de to hold fra Rosenhøj Boldklub kan komme til Dana Cup i uge 30. 

Holdene har været til opstartstræning med Daniel Agger og Helle Thorning-Schmidt på Rosenhøjs bane i Hvidovre.  

Dana Cup, der er Danmarks største sportsbegivenhed, samler hvert år mere end 20.000 deltagere fra hele verden. 

Daniel Agger, som har sikret, at ”Plads til Alle” kom til Brøndby og Hvidovre, har med en håndsrækning fra Dana Cup gjort det muligt at sende to hold afsted til turneringen, der afvikles i Hjørring i perioden 23.- 28. juli 2018. 

Ikke alene kommer børnene gratis afsted, de ekviperes også med fodboldtøj sponsoreret af New Balance Danmark.

Daniel Agger, der selv er fra Vestegnen, har indsamlet midlerne til at gøre Red Barnet-indsatsen ”Plads til Alle” mulig i Brøndby og Hvidovre Kommune. Det sker i et samarbejde med Danmarks tidligere statsminister Helle Thorning-Schmidt, der i dag er CEO for ”Save the Children International”. Indsatsen, betyder en stor støtte til at børnene bliver godt integreret i lokale fritidsaktiviteter, hvilket kan styrke deres trivsel i opvæksten.

”Plads til Alle” er for børn i alderen 5-12 år. I et samarbejde mellem lokale fodboldklubber, Red Barnets lokalforeninger og over 20 af landets kommuner støttes børn, der af forskellige sociale, kulturelle eller helbredsmæssige grunde har svært ved at blive inkluderet i det lokale foreningsliv.

Opstartstræningen kan betragtet som et afgangssignal til Dana Cup, selv om der er lidt mere end en måned til, at det går løs i det nordlige Danmark.  

Udsigten til en oplevelse på Dana Cup og træningen under Thornings og Aggers ledelse gav højt humør hos børnene.

Helle Thorning-Schmidt er CEO for Save the Children International, og Daniel Aggers renommé er ubestridt, så oplevelsen med træning og efterfølgende hyggesammenkomst samt autografskrivning var enorm for såvel børnene som deres forældre.

Rosenhoj

AggerogHelle snak

AggerogHelle

 

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down