KONAMI, PES 2019 og Dana Cup

26. jun 2018
PES MadsogJonas 2018

KONAMI, PES 2019 og Dana Cup Hjørring

Deltagerne ved Dana Cup vil igen i år have mulighed for at spille PES 2019 før spillet udgives

KONAMI - den Japanske Digitale Entertainment virksomhed har igen i år indgået partnerskab med Dana Cup 

Partnerskabet mellem KONAMI og Dana Cup var en stor succes sidste år og igen i år er der lagt op til forstærkning af dette samarbejde. Der er uden tvivl en stærk synergi mellem spillet på banen og fodboldspillet Pro Evolution Soccer, hvilket tydeligt var at mærke da PES blev spillet i teltet sidste år. 

Entusiasmen bliver med garanti høj i år og nye stærke bånd vil blive skabt gennem intense og nervepirrende kampe, hvor træning, talent, teamwork og fokus bliver en afgørende faktor for succes i PES 2019 teltet. Deltagerne vil få mulighed for at udvikle deres fodboldtalent, sprogkundskaber og deres sociale relationer på tværs af de mange nationaliteter. 

I PES 2019 teltet under Dana Cup ugen, vil KONAMI igen i år give deltagerne en eksklusiv oplevelse med muligheden for at spille PES 2019 før spillet bliver udgivet i august. Deltagerne vil have mulighed for at tilmelde sig en eSports turnering der vil blive livestreamet og omfatte mange flotte præmier i løbet af ugen, hvor Dana Cups bedste PES teams skal findes. Ydermere vil deltagerne møde nogen af verdens bedste PES LEAGUE spillere, som igennem daglige workshops vil give deltagerne et indblik i, hvordan det er at spille i større eSports turneringer og hvad der skal til for at blive en succes i denne verden.

PRO PES spillerne vil videregive deres erfaringer, så deltagerne kan udvikle deres talent både i spillet men også på banen, da især taktiske kundskaber kan overføres direkte fra Pro Evolution Soccer til fodboldbanen. 

“Det var fantastisk at være en del af et så velfungerende fodbold arrangement sidste år og det er derfor glædeligt, at vi kan fortsætte dette samarbejde, som hovedsponsor i en af de største ungdoms fodboldturneringer i verden,” udtaler Jonas Lygaard - Senior Director, Brand & Business Development hos Konami Digital Entertainment B.V. ”KONAMI har en dyb passion for fodbold og derfor støtter vi også op omkring talent- og ungdomsudviklingen – vi vil gerne være med til at udvikle den næste generation af stjerner både på fodboldbanen og i eSports verdenen’. 

”KONAMI var en entusiastisk og engageret samarbejdspartner ved sidste års turnering, derfor er det også ekstremt glædeligt, at de igen i år vil være en del af Dana Cup,” udtaler Jette Andersen, Direktør for Dana Cup. ”PES 2019 og Dana Cup har et fælles mål at forene, udvikle og styrke de unges sammenhold, kundskaber og passion for fodbolden i hele verden og vi ved at deltagerne vil nyde at få hands-on med PES 2019 før den officielle udgivelse.”

KONAMI - PES 2019 

https://www.konami.com/wepes/2019/eu/en/ 

PES 2019 Trailer 

https://youtu.be/SSfko2Ps9oY 

PES2019OGDCSHAREDLOGO

 

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down