Busserne til Dana Cup på plads

28. jun 2018
Bus der skal bruges

Busserne til Dana Cup på plads

Dana Cup, der afvikles i uge 30 i Hjørring og omegn har nu lavet aftale med et transportfirma.

I uge 30 skal der bruges omkring 40 busser til at transportere de mange – op imod 20.000 deltagere – mellem indkvarteringssteder, fodboldbaner, spisehallerne og eventområdet i det centrale Dana Cup-område i Park Vendia.

Vi har indgået en aftale med Jørns Busrejser A/S i Brønderslev. Den virksomhed betjener det vi betegner som ”rutenettet” og sørger for at hente og aflevere gæster ved bl.a. færgerne i Hirtshals og Frederikshavn, siger Dana Cups direktør Jette Andersen.

- Jeg ser frem til det nye samarbejde, som efter vores overbevisning vil være garanti for trafikafvikling til tiden og til transport med sikre køretøjer. Det er en spændende opgave for os, siger Jørn Pedersen fra Jørns Busrejser A/S.

- Jeg har tidligere været med til Dana Cup som underleverandør, så det bliver fint at få det overordnede ansvar for transporten ved det store arrangement. Jørns Busrejser A/S har selv 20 turistbusser, der sættes ind i køreplanerne. Så har Brønderslev-virksomheden oveni entreret med en række kolleger, om at komme med yderligere 20.

I 2017 var der fokus på bustransporten ved Dana Cup. Færdselspolitiet gennemførte en sikkerhedsrazzia, hvor der blev afsløret en del fejl ved bremserne. Pladerne blev pillet af flere busser og andre blev kommanderet til ny kontrol.

Vognmandsfirmaet, som Dana Cup havde aftale med i 2017, Hjørring Turistbusser, er i mellemtiden lukket, og nu er det altså en helt ny aftale med Jørns Busrejser A/S, der køres efter.

- Jeg ser frem til en transportmæssig rolig Dana Cup. Vi brugte al for megen tid på bus-problemer sidste år, siger Jette Andersen.

- Det bliver rart, at vi også på det område i år kan leve op til de kvalitetskrav, vi stiller her på Dana Cup.

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down