Tjekker alder ved check-in

23. jul 2018
Aldercheck1 2018

Tjekker alder ved check-in

Som noget nyt tjekker Dana Cups øverste sportslige organ, juryen, i år spillernes alder allerede, når holdene melder deres ankomst.

- Vores ønske er, at alle skal spille, og at alle kampe skal afvikles så fair som muligt. Herunder at spillerne naturligvis har den alder, som passer til de klasser, de er tilmeldt. Langt de fleste klubber har orden i papirerne, men i de senere år har vi været udsat for hold, hvor der har været uoverensstemmelser mellem alder og tilmelding.

Derfor foretager vi i år stikprøvekontrol af spillernes alder allerede ved check-in, således at vi sammen kan få løst eventuelle udfordringer, inden turneringen går i gang. Hvis flere spillere eksempelvis er lidt for gamle, kan løsningen måske være, at holdet rykkes op i en anden aldersklasse. Hvis der blot er tale om en enkelt spiller, kan vi bestemme, at holdet får dispensation, forklarer formanden for Dana Cups jury, Finn Larsen, der kun oplever positivt samarbejde med holdene, også dem hvor der ikke er styr på alle detaljer.

- Når vi sammen løser problemerne tidligt, kan vi forhåbentlig undgå ophedede diskussioner ude på banerne, hvor alle hold har pligt til at fremvise ID for hver enkelt spiller, hvis dommerne forlanger det.

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down