Drik vand – masser af vand

24. jul 2018
drikvand2018

Drik vand – masser af vand

Med en vejrudsigt, der lover masser af sol og temperaturer på 30 grader og derover, har det aldrig været mere vigtigt at opretholde væskebalancen. Så rådet fra lægerne i Dana Cups MAH-telt er ikke til at tage fejl af:

- Drik vand, masser af vand. En spiller mister let 1-2 liter væske under en kamp, så derfor skal alle drikke mindst én liter vand før, under og efter kampen, lige som det er vigtigt at supplere med både sukker og salt, eksempelvis i form af the med sukker eller energidrik, lyder rådet fra MASH.

Typiske tegn på dehydrering er hovedpine, kvalme, svimmelhed og generel utilpashed. Ultimativt kan personer, der lider af dehydrering, besvime.

- I Danmark kan vi roligt drikke vand direkte af vandhanen, så det er ikke nødvendigt at købe vand på flaske for at undgå dehydrering, påpeger lægerne i MASH-teltet og tilføjer, at det er deres indtryk, at langt de fleste ansvarlige trænere, holdledere eller forældre er opmærksomme på, at spillerne – og de selv – får masser af vand i løbet af dagen.

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down