Dana Cup forærer dyner og puder væk

24. jul 2018
foraererdyner2018

Dana Cup forærer dyner og puder væk

Godt 3500 næsten nye dyner og puder skifter ejermand på søndag, når de velgørende foreninger Etableringshjælp til voldsramte kvinder og Mor Roligs Mad og Hjælpeteam kører rundt til skoler og øvrige overnatningssteder for at hente dyner og puder.

- Hos Dana Cup ønsker vi at sikre og udvikle det høje niveau, også i indkvarteringen, så derfor har vi besluttet at skifte vores næsten nye dyner og puder ud og erstatte med nyt, når deltagerne kryber til køjs ved Dana Cup 2019, forklarer ansvarlig for indkvarteringen Bob K. Andersen.

- Det kan jo ikke undgås, at spillere og ledere naturligvis svede om natten, så vi vil gerne tilbyde vores deltagere at sove i nye dyner og puder ved næste års Dana Cup og derved nyde den høje kvalitet.

- Samtidig lever vi også op til vores værdier, som bl.a. handler om at tage hånd om dem, som har brug for hjælp, og ikke kun til Dana Cup. Ved at donere dyner og puder til Etableringshjælp til voldsramte kvinder og Mor Roligs Mad og Hjælpeteam hjælper vi danskere, som er i en situation, hvor de er afhængig af andres positive velvilje, gør Bob. K. Andersen opmærksom på. 

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down