IT’S COMING HOME?

25. jul 2018
itscominghome2018

IT’S COMING HOME?

Dana Cup er en konkurrence som ingen anden. Der opstår skader, og dette kan skabe problemer for de deltagende hold. Dette var også udfordringen for Internacional FC fra New York, idet de kun havde 12 skadesfrie spillere efter deres deltagelse i Gothia Cup, Sverige.

I går ved middagstid kom en desperat klubmanager, Mario Silva, hen til Dana Cups information for at lede efter flere spillere. Jeg overhørte tilfældigvis en samtale mellem Mario Silva og nogle frivillige ved Dana Cup, og jeg, Ted Tavendale, måtte godt spille for deres B16 hold. Efter en kort samtale, et par mails og registrering – ikke at forglemme de nyindkøbte fodboldstøvler – var jeg en del af holdet.

Drengeholdet består af spillere fra mange forskellige lande, som lever i eller tæt på New York. Samtidig spillere de fleste af dem for fodboldskoler. På trods af at de havde rejst langt for at deltage i Gothia Cup og Dana Cup, havde de faktisk aldrig spillet sammen før. Det kunne betragtes som meget imponerende, idet de kom i kvartfinalen i Sverige med kun 14 spillere.

I går spillede vi vores første kamp mod Fyllingsdalen FK, et stærkt hold fra Bergen, Norge. Uheldigvis tabte vi på et frispark 5 minutter før tid. Selvom resultatet ikke var til vores fordel, holder drengene stadigvæk deres hoveder højt, idet de håber, at de kan spille bedre i deres næste kamp.
Fortsættelse følger…

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down