Liverpool Way ved Dana Cup.

25. jul 2018
liverpool2018

“Liverpool Way“ ved Dana Cup.

I de sidste to dage har deltagerne ved Dana Cup haft mulighed for enten at deltage i eller se på træningssessions ledet af trænere fra Liverpools FC (LFC) internationale akademi. Da træningsprogrammet fra det internationale akademi dækker over 15 forskellige lande, nyder mange tusind børn og unge hvert år godt af at lære ” the Liverpool Way”.

Vi var så heldige at kunne få en lille snak med trænerne for at høre mere om, hvorfor de deltager i Dana Cup. Dette spørgsmål besvarer lederen af LFCs internationale akademier og fodboldskoler, Dan White, som følgende:

- Dette er andet år, at vi har leveret denne slags aktivitet under Dana Cup. I første omgang er vi her som partner af New Balance, der også sponsorerer denne turnering. For det andet ønsker vi at bidrage med noget ekstra til dette arrangement ved at udvælge en gruppe spillere som så kan deltage i træningsenheder, hvor de kan få et indtryk af, hvordan vi træner vore spillere hos LFC.

Dan fortsætter ved at understrege, at han og de øvrige trænere har været ”meget imponeret over arrangementet og de spillere, som de har trænet. Det er en fantastisk mulighed for os som trænere og noget, vi håber, at kunne fortsætte med i fremtiden.” LFC udbyder en række korte kurser i Skandinavien, som man kan læse mere om her:
www.liverpoolfootballschool.com

På spørgsmålet om de også er på udkig efter fremtidige Liverpool spillere ved turneringen svarer Dan:

- Nej, det er ikke målet. Vi er her for at give de deltagende spillere mulighed for at opleve, hvordan træningen er tilrettelagt hos Liverpool FC. Over to dage vil vi gennemføre en række træningssessions for de hold, der deltager i denne fantastiske turnering.

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down