Eritrea til Dana Cup ad omveje

25. jul 2018
Eritrea2018

Eritrea til Dana Cup ad omveje

For år tilbage var hold fra Eritrea faste deltagere på Dana Cup, hvor de flere gange klarede sig flot med markante placeringer, men på grund af den politiske udvikling i landet, står landets fodboldforbund på standby. Eritrea vil dog fortsat gerne være en del af Dana Cup, og Dana Cup vil stadig gerne have hold med fra det lille afrikanske land.

Hvordan løser vi den udfordring?
- Eritrea har bedt os om at tage opgaven på os. Eritreanska er en fodboldklub i Göteborg for spillere med eritreanske rødder. Vi deltager i Klasse B16, og alle vores spillere er født og opvokset i Sverige, men vi stiller op for vores land, og vi ledere er født i Eritrea men er kommet til Sverige for mange år siden med vores forældre, forklarer Tewolde Tsegay, der er ansvarlig for det eritreanske hold under Dana Cup.

Eritreanska har indtil fornyligt udelukkende været en klub med ungdomshold, men sidste år debuterede klubben i den laveste svenske række med et seniorhold. Spillerne med de afrikanske rødder vandt deres række i 7. division og er således rykket yderligere en række op.

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down