Professionelle i PES teltet

25. jul 2018
ProsteachingPES2018

Professionelle i PES teltet

Ved dette års Dana Cup kan man få den ultimative PES oplevelse i PES teltet, som befinder sig i eventområdet. Her kan man møde den professionelle spiller Alex Alguacil eller “AlexAlguacil_8” som han også er kendt.

Da Alex blev spurgt om han indtil videre har nydt begivenheden, sagde han, at ”det er en fed uge”. “Det er fedt at se, hvad Konami har her til børnene.” Han nævnte også, at han ”ikke havde været så heldig at deltage som barn,” men han sagde dog, at ”nu da jeg er her, er jeg glad for jeg kan se på spillernes ansigter, at de nyder spillet.” Han sagde endda, at nogle spillere ”næsten tilbringer hele dagen med at spille, for de elsker det.”

Alex blev også spurgt, hvordan det er at undervise børn i at spille. Hertil svarede han, at ”de bliver bedre og bedre, og jeg kan godt lide at spille sammen med dem, mens jeg viser dem nogle fede tricks, og hvordan jeg spiller. Ifølge Alex er en af de bedste ting ved Dana Cup måske, at ”det er en stor mulighed, for man kan kun spille PES 2019 her!”

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down