Prestigefuld high school på Dana Cup

25. jul 2018
taiwanPiger 2018

Prestigefuld high school på Dana Cup

Med adresse i Taichung er Taichung Municipal First High School en af landets mest prestigefyldte og anerkendte skoler. Taichung er Taiwans tredje største by med 2,7 mio. indbyggere.

Adgangskravene til skolen er ekstremt høje, og det er således kun omkring én procent af ansøgerne, der kommer igennem nåleøjet til skolen. En stor del af de elever, der forlader skolen efter afsluttende eksamen, fortsætter på nogle af Taiwans mest kendte universiteter, lige som mange vælger at fortsætte deres uddannelsen i udlandet på f. eks. the Massachusetts Institute of Technology, Stanford University, og University of California, Berkeley.

Mange af de studerende bliver valgt til at repræsentere Taiwan ved internationale science og matematik-konkurrencer som the International Mathematics Olympiad, the International Geography Olympiad, the International Physics Olympiad, the International Biology Olympiad, the Intel Science Fair, the International Chemistry Olympia og the International Earth Science Olympiad.

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down