Imponerende fodbold af Minsk FC

25. jul 2018
Minsk2018

Imponerende fodbold af Minsk FC

Denne formiddag blev tilskuerne inviteret til klasse bold i kampen mellem Minsk FC fra Hviderusland og Korsvoll IL fra Norge i klasse G13. De teknisk stærke spillere fra Minsk FC vandt velfortjent kampen 6-0.

-På landsbasis er der ca. 50 hold. Vi er det førende hold i Hvidrusland. Faktisk er vi næsten en slags landshold i vores aldersklasse. Dette forklarer også, hvorfor der er så stor forskel på os og vore modstandere i gruppespillet. Senere i tuneringen bliver det en helt anden sag, forklarer Andréi Makhnach efter den velspillede kamp.

Det er anden gang FC Minsk deltager i Dana Cup. De er glade for at have muligheden for at afprøve deres evner mod internationale modstandere.

-På internationalt niveau er Norge, Sverige og Danmark førende indenfor kvindefodbold. Forskellen er at der er mange tusinde spillere, mens vi kun har FC Minsk. Så jeg får spillere fra hele landet. Mens der i Norge måske er 500 spillere i alderen 15 til 16 år, har vi kun få,” siger træner Andréi Makhnach.

Desuden pointerer træner Andréi Makhnach, at ”det er en fornøjelse at være her, idet turneringen er godt organiseret og folk smiler.”

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down