Makedonien - Football Club COOL

24. okt 2018
Cool 1 655x363

We are going to #DanaCup2019

 

Fodboldklubben COOL er 11 år gammel og blev grundlagt 28 september 2007. Klubben arbejder med de yngre børn. De startede med få medlemmer, men med træningen, vedholdenheden fra trænere og børn er medlemstallet støt steget. På nuværende tidspunkt har klubben 300 medlemmer og 10 trænere, 1 læge og 2 teknisk ansatte.
Klubben har 2 overdækkede baner med kunstgræs og 2 baner med naturligt græs som de bruger til træningen af de unge fodboldspillere i løbet af dagen og om aftenen. De arbejder ud fra alder og træningen er tilpasset generationen. Kampe mod andre fodboldklubber bliver organiseret som en del af træningen. Om sommeren arrangerer vi sommerophold i Nei Pori og Paralia, Grækenland og Ohrid-Makedonien for børn fra vores klub, hvor de har almindelig træning, kampe, træning og socialt samvær med børn fra andre fodboldskoler. Træningen bliver varetaget at licenstrænere og under kampene bliver børnene tilset af læger.

Børnenes COOL liga er allerede i gang, som er blevet implementeret med succes igennem 7 år, hvor fodboldskoler fra Skopje deltager. Børn konkurrerer, har socialt samvær, deler erfaringer, ligesom trænerne, som har store fordele for holdene. Der spilles interessante kampe for tilskuere, og for dem som ikke kan deltage i kampene og stadig ønsker at følge med, er der mulighed for at se nogle af kampene på de videoer der bliver lavet af FC Cool´s fanklub, eller se billeder af kampens mest spændende øjebklikke. 

FC Cool har igennem de 11 år stille og roligt oparbejdet et godt rygte både hjemme og i udlandet. FC Cool deltog i alle kategorier ved børnenes liga der blev arrangeret af fodboldforbundet i Makedonien, internationale turneringer i Kroatien-Zagreb – Belgrade, Vojvodina og Kraljevo, Bosnien Herzegovina – Bijeljina, Bulgarien – Sofia og Blagoevgrad, Danmark – Hjørring, Tyrkiet – Istanbul, Frankrig – Dijon og Evian, Makedonien – Struga, Stip, Skopje, Ohrid, Kumanovo og mange flere turneringer, hvor de har opnået solid succes og stor erfaring og på den måde repræsenteret klubben og staten. I fodboldklubbens organisation arrangeres den internationale turnering KUL KUP også, hvilken afholdes for 4 gang i træk. Turneringen har tradition for, at hold får nye venskaber, deler erfaringer og måler deres fodboldfærdigheder. Med denne turnering ønsker vi at socialisere unge atleter blandt Balkan landene og bidrage til udviklingen af sport i de yngre rækker.

Dette år deltog vi for første gang i Dana Cup, og vi blev rigtigt godt modtaget. Vi fik nye erfaringer, venskaber og opnåede gode resultater ved den første deltagelse.

Vores forventning er, at opnå ny erfaring både trænere og børn. Enhver deltagelse i en turnering er et plus for vores klub er. Især i en stor og velorganiseret turnering som jeres.

Ved deltagelsen i Dana Cup har venskab første prioritet, og så vil det selvfølgelig være fantastisk for vores klub, hvis vi opnår gode placeringer.

Vi støtter Global Goal 4 – kvalitet i uddannelse - Læs mere om the Global Goals her

Facebook: @fudbalskaskolacoolzdravje

Cool 3 655x363

Cool 4 655x363

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down