Norge - Etne IL

29. nov 2018
Etne5 29.11

We are going to #DanaCup2019 

 

Etne IL blev stiftet den 15 april 1930, og klubben har tilbud til både børn og voksne. Etne IL har flere idrætsgrene at vælge imellem - fodbold, atletik, håndbold, gymnastik og langrend. Pr. dags dato har klubben 540 aktive medlemmer, og 300 af disse er registreret i fodbold. Totalt er der over 80 trænere og holdledere/kontaktpersoner engageret i klubben i alle idrætsgrene, og alle gør arbejdet på frivillig basis.

I fodboldafdelingen har vi nu 22 hold, og de yngste er 6-7 år gamle, når de starter til fodbold. Klubben har 1 kunstgræsbane og 2 baner med naturligt græs, som de benytter til træning og kamp. I tillæg har klubben adgang til en stor idrætshal, som de bruger til træning, når temperaturen ryger ned på minusgrader om vinteren. En weekend i juni hvert år arrangerer vi en fodboldturnering som samler omkring 2000 spillere i alderen 9-13 år. Etne Cup blev arrangeret første gang i 1980. Dette er en meget populær turnering som tidligt bliver fuldt booket, og mange hold må stå på venteliste.

Holdene i vores ungdomsafdeling (13-19 år) har deltaget i større fodboldturneringer både i Norge, Sverige og Danmark. Vores klub har deltaget med hold flere gange til Dana Cup gennem årene. Sidste gang vi deltog i Dana Cup var i 2014 med et Drenge15 hold. De hold som skal deltage i Dana Cup i 2019 for Etne IL er Piger 14 og Drenge 14. Det er første gang disse hold skal deltage i en fodboldturnering i udlandet. Vi skal bo samlet både spillere og forældre, så det bliver en social begivenhed for både små og store. Grunden til at vi vælger Dana Cup er, at vi bliver rigtigt godt modtaget, og opfølgningen er rigtig god! Det er en fodboldturnering som er overskuelig, og alt er meget centralt placeret i Hjørring. Dana Cup Eventområdet med både tivoli og diskotek er meget populært blandt spillerne, når de ikke spiller kampe.

Vores forventninger er først og fremmest at have det sjovt både på og udenfor banen, og være med til at støtte op om holdfølelsen til alle spillerne. Det vil selvsagt være fantastisk hvis vi opnår gode resultater også. Samtidig håber vi, at spillerne knytter nye venskaber med andre spillere fra andre klubber. Vi ønsker også at være en god repræsentant for vores klub under turneringen. Selvfølgelig bliver det en ny erfaring for spillerne at deltage ved en så stor fodboldturnering, og vi regner med at dette bliver en oplevelse de aldrig kommer til at glemme! Vi glæder os alle til næste års store begivenhed – Dana Cup 2019.

Vi støtter Global Goal 13 "Gør noget for klimaet" - Læs mere om the Global Goals her

Facebook: Etne IL

Etne1 29.11

Etne2 29.11

Etne3 29.11

Etne4 29.11

 

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down