Fire nye klasser

30. nov 2018
klasser2 30.11.2018
Foto: Emil Jensen - ligafoto.dk

Dana Cup Hjørring 2019 byder på fire nye klasser

I mange år har det været muligt også at stille med 7:7 hold i de yngste klasser B12, B11 og G12. Nu åbnes der mulighed for også at tilmelde 7:7 hold i yderligere fire klasser, nemlig B14 og B16 samt G14 og G16. Så kan flere unge fodboldspillere komme til Dana Cup Hjørring og deltage i sommerens store fodboldbegivenhed. Den finder sted i perioden fra den 22. til den 27. juli – ugen som vi i Danmark har givet nr. 30.

- Der er blevet en stadig større efterspørgsel på at komme til Dana Cup Hjørring, og det sker i en tid, hvor mindre årgange og andre ting gør det vaskeligt, at samle 11-mands hold alle steder. Men der er stadig en enorm interesse for at komme med i Dana Cup Hjørring. Med at åbne for flere 7:7 hold bliver der altså flere, der kan opleve en fodboldsommer i Danmark, siger Dana Cups direktør, Jette Andersen.

- Vi har i de seneste år oplevet, at flere unge er blevet skuffet, når de ikke kunne komme til Dana Cup Hjørring. Det er i stor udstrækning fra norske hold vi for melding om, at der samlet en del unge spillere, som er helt vilde efter at komme til Dana Cup Hjørring, men så står de lige og mangle et par spillere. Det sker også at en klub har rigtig mange spillere, ja, nærmest for mange til ét hold, men ikke kan samle nok til to 11-mandshold. Nu kan de så komme med et hold af hver slags. Alle kommer med på turen, alle får lov til at spille kamp og alle får en herlig sommeroplevelse.

- Med de fire nye og tre ”gamle” 7:7 klasser giver vi rigtig mange chancen for at være med. Jeg forestiller mig også, at det kan være interessant for danske hold, ja, tillige for en del udenlandske når de kan tørne sammen i sådan en international turnering.

Dana Cup har altid forsøgt at komme tæt på de unge fodboldspilleres ønsker og mulighedere. Udvidelsen med de her fire nye klasser er et af de tiltag, man foretager, for at så mange som muligt kan få lov til at boltre sig på fodboldbanen.

klasser 30.11.2018

Foto: Jess M Madsen - fodboldfoto

 

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down