Tyskland - Rugenbergen SV

06. dec 2018
Rugenbergen

We are going to #DanaCup2019

Hej Danmark – hej Dana Cup Hjørring!

Vi er U12 fra SV Rugenbergen 1925 i Bönningstedt nær Hamborg. SV Rugenbergen gør en stor indsats for ungdomsarbejdet og tilbyder over 300 børn muligheden for at spille fodbold i alle mulige kategorier. Som RUG-Express 2007 repræsenterer vi vores klub og Hamborgs fodboldforening. Mange af drengene har spillet sammen siden de var 5 år gamle. På nuværende tidspunkt har vi integreret mange nye spillere og har et stort fællesskab. Vi spiller mange turneringer nationalt og internationalt, og vi kigger altid efter nye oplevelser. Ud over den sportslige udvikling er holdånden vores prioritet, fordi et stærkt hold har brug for en stærk samhørighed.

I 2018 deltog vi i Dana Cup Hjørring for første gang. Det var en stor oplevelse for drengene at spille mod hold fra hele verden og fejre en stor fodboldbegivenhed. Vi røg ud i kvartfinalen, men vi var det eneste hold der gav modstand til det vindende hold fra Cantalao fra Peru, hvor vi kun tabte med 2:3. Drengene glæder sig meget til at komme tilbage i 2019.

Først og fremmest for at få nye oplevelser som et hold igen. Dana Cup Hjørring med deltagelse af mange lande og kulturer er et fantastisk arrangement, som drengene altid vil huske. Åbningsceremonien med optog gennem byen er en helt speciel oplevelse. Det er selvfølgelig også et mål for drengene at forbedre resultatet fra i år.

Vi støtter Global Goal 17 „Fællesskab for målene“ og Global Goal 1 „Ingen fattigdom“.

Global Goal er et fantastisk initiativ. Dejligt at Dana Cup Hjørring er engageret i det. Ved at samle en masse unge mennesker fra hele verden ved et stort fodboldarrangement, er fundamentet lagt for interkulturel udveksling for de deltagende børn. Stå sammen om at fejre en fodboldfest. Er der en bedre måde at reducere forbehold og distance på? I bund og grund er det op til forældrene og trænerne at gøre drengene bevidste om Global Goals og finde du af, hvad hver enkelt kan gøre for at bevare vores verden. Vi står inde for gensidig respekt, sportslig retfærdighed og godt samarbejde. Uanset hvem vi møder, hvor de kommer fra, eller hvilken hudfarve de har. Vi skal alle stå sammen for alle Global Goals, for de kan kun blive gennemført, hvis verden og dens indbyggere arbejder sammen hånd i hånd.      

Hjemmeside 

Facebook 

Instagram: @rugexpress2007

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down