Bedre digital oplevelse

02. jan 2019
digital 02.01.2019

Bedre digital oplevelse

Alle deltagere ved Dana Cup Hjørring 2019 – spillere, trænere, ledere og supporters - får en endnu bedre digital oplevelse. Det er en af konsekvenserne af et nyt samarbejde Dana Cup Hjørring har indledt med svenske Cup Manager, som i 2019 ikke alene leverer program til turneringsafvikling men også sørger for at resultater, spilletider, banefordeling og meget mere bliver tilgængeligt via digitale medier.

- Tiden er nu inde til, at vi moderniserer og driftssikrer afviklingen af Dana Cup Hjørring. En af vore visioner er, at kvaliteten – på alle områder – altid skal være i top. Vi har hidtil arbejdet med programmer, vi selv har udviklet og som kunne dække en lang række specielle krav. Nu har vi, i Cup Manager, fundet et produkt, der lever op til vore krav, og som vil give alle omkring Dana Cup Hjørring en ekstra oplevelse, siger Dana Cup Hjørring direktør Jette Andersen.

- Cup Manager har ry som Verdens bedste turneringsplatform. Det er platform, der er gennemtestet og er under stadig udvikling. Med en kundekreds på ca. 300 turneringer rundt om i Verden, hersker der ikke tvivl om Cup Managers kvalitet, og vi føler os helt trygge ved at tage springet over på denne platform.

I Dana Cup Hjørring er der store forventninger til turneringen i 2019. Nu disponerer vi over software, der håndterer selve turneringen via nettet og via App. Turneringens processer kobles sammen, så man kommer til at opleve alt som én spændende og energifyldt enhed.

- Digitale forbedringer er bare nødvendig i disse tider. Cup Manager’s mange features - som kører hele ugen igennem – er lige så vigtig som oplevelsen ude på banerne.

Via det ny program er Dana Cup Hjørrings præsentation helt i top. Turneringsplan, præsentation af alle hold, alle gruppe-resultater, livestreaming, sociale medier, interaktion hentes frem via en meget brugervenlig App osv.

Internt glæder vi os til det nye system, men mest af alt glæder vi os til at kunne præsentere vores turnering på et endnu højere niveau over for alle jer – vores trofast deltagere - der kommer igen år efter år.

Velkommen til Dana Cup Hjørring 2019 – med den nye turneringsplatform.

digital2 02.01.2019

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down