USA - Gotham Girls FC

03. jan 2019
Gotham girls 1

We are going to #DanaCup2019

 

I 10 år har New York City´s Gotham Girls FC givet piger sociale og tekniske fodboldevner som vokser med dem fra dannelsesårene til ungdomsårene og endnu længere. Gotham Girls FC har skræddersyet programmer som giver den bedste kvalitetstræning for amatører, spillere i udvikling og rejsespillere. Gotham Girls FC har rutinerede, entusiastiske og professionelle licenstrænere som brænder for at udvikle selvtillid, sammenhold og sportsånd.

Direktør for udviklingsprogrammet Træner Jose Goicochea tager udgangspunkt i hans sydamerikanske baggrund, når han bruger ordet ”formativo” som en beskrivelse af programmet. Formativo oversættes løst til ”træning” og ”uddannelse”. Forskellen på termen ”formative” versus den mere udbredte term ”udvikling” er, at udvikling betyder, at der er et medfødt potentiale som trænere bygger videre på. “Formativo” betyder at barnet kan dannes med den rigtige støtte på teknisk, følelsesmæssig, mental og fysisk aspekt til at nyde spillet og ”bare lade dem spille fodbold”. Ingen kan lære ”lidenskab” eller ”hjerte” men når en spiller opnår kompetence og dygtighed, så er det sjovt at spille. ”Bare lad dem spille fodbold med et formål”

Det er første gang vi deltager i Dana Cup Hjørring.

Gotham Girls FC glæder sig til at deltage i Dana Cup for første gang, og vil bruge oplevelsen til fortsat at bygge på pigernes fodboldfærdigheder og forholdene mellem vores spillere og hold. Vi tror, at det at spille i udlandet mod så mange hold fra hele verden vil blive en utrolig værdifuld oplevelse for vores piger, og en oplevelse som de aldrig glemmer.

Som New York City´s premier club der er specialiseret i udvikling af pigefodbold (og også drengefodbold fra 2016) støtter Gotham Girls FC Global Goal 5 ”Ligestilling mellem køn” ved Dana Cup 2019 - Læs mere om the Global Goals her

Gotham Girls FC blev udviklet for 10 år siden særligt for at henvende sig til emnerne omkring ligestilling mellem køn i ungdomssport i New York City. Det er vores overordnede mål at løfte bevidstheden omkring sporten og ressourcerne der kræves for at piger kan opnå succes og fortsætte med at nyde spillet, ligesom at give dem et program der er skræddersyet til deres udvikling som spillere.

Hjemmeside: Gotham Girls FC

Instagram: @gothamgirlsfc

YouTube: Gotham Girls FC

Gotham girls 2

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down