Tyskland - Hürth-Stotzheim BC

24. jan 2019
Hurth 1

We are going to #DanaCup2019

 

Vi er en lille familiær forening fra Hürth ved Köln. Spillere og trænere på vores B16 hold har arbejdet sammen i 8 år, og er et ægte team! Efter vi deltog første gang i Dana Cup Hjørring i 2016, stod det klart, at vi helt sikkert ville komme igen.

Årgang 2003 har deltaget i Dana Cup Hjørring 3 gange. I 2018 var vi tæt på, så ved næste Dana Cup har drengene besluttet sig for, at de vil tage en pokal med hjem!

Vi forbereder os så godt som muligt på de fodboldmæssige udfordringer ved Dana Cup, så vi har en chance for at vinde over alle modstandere. Foruden fodbolden er Dana Cup Hjørring hvert år en uforglemmelig uge for spillere og trænere. Ved Dana Cup Hjørring 2018 satte vi stor pris på vores spanske gæstespiller Miguel. Det var fantastisk at se, hvor hurtigt han blev en fast del af vores hold. Sådan nogle historier oplever man kun ved Dana Cup Hjørring, og vi glæder os til, at skulle deltage for 4 gang ved Dana Cup Hjørring i 2019!

Vi støtter Global Goal 16 ”fred, retfærdighed og stærke institutioner”. Gennem vores sociale optræden ved turneringen ønsker vi at bidrage til en fredelig og respektfuld behandling! - Læs mere om the Global Goals her

Facebook: @bcstotzheim

Hurth 2

 

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down