Frankrig - ASF Le Perreux

21. feb 2019
ASF 21.02

We are going to #DanaCup2019

 

Kluben "Association Sportive Francilienne Le Perreux 94" stiftet i 1896. Gabriel Hanot en fransk international spiller, journalist for avisen " L'Equipe" og landstræner for det franske landshold fra 1945 til 1949, har spillet 4 år i klubben. Han har også deltaget i den allerførste europæiske Champions League. Klubben ligger i en forstad til Paris med 22 hold og 540 spillere som bærer klubbens farver. Vi har et meget tæt samarbejde med AC Milan som arrangerer et 3 dages træningspas for unge spillere på vores baner, og dette år bliver det afholdt i juni måned.

Vi har deltaget 5 gange i Dana Cup Hjørring med et B15 hold. Første gang var i 1994 hvor vi kun tabte i semifinalen mod Pequeninos do Jockey fra Brasilien. Vi har også deltaget i andre turneringer i Skandinavien. At deltage i en international turnering er en god oplevelse for spillerne og trænerne som møder mange forskellige hold fra hele verden – forskellige nationer, kulturer og derudover er turneringen rigtig god for det sociale sammenhold.

Vi repræsenterer vores land med værdighed og ydmyghed. Vi håber på at vise god fodbold og opnå det bedste resultat i turneringen. Vi støtter Global Goal 16 ”fred, retfærdighed og stærke institutioner -  Læs mere om the Global Goals her 

ASF2 21.02

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down