Norge - Viking FK

28. feb 2019
Viking

We are going to #DanaCup2019

Klubben Viking FK er fra Stavanger, som er den fjerde største by i Norge og er bedst kendt som Olie og Gas hovedstaden i Norge. Stavanger består af ca. 300.000 indbyggere.

I mange år har både drenge og pigehold fra Viking FK lejlighedsvis deltaget i Dana Cup, men gennem de sidste 4 år er turneringen blevet til et årligt event der bringer hele VIKING familien sammen på en tur til Danmark. Det har især været særligt for pigerne og deres udviklingshold, hvor mødet med andre hold fra forskellige lande i et fantastisk miljø har været virkelig spændende. Dana Cup bringer mange gode minder frem, da vi har haft hold til at vinde turneringen (senest i 2018 G14 og sølv i G15).

Pigerne har diskuteret de forskellige GOALS og for at finde ud af hvilken er at foretrække imellem os, lavede vi en intern afstemning på vores Facebookside. Vinderen blev Gender Equality, som vi mener er et godt mål at følge. We hepper på alle der arbejder mod at give piger og kvinder de samme rettigheder og muligheder til udvikling, både personligt og deres fodboldhold. Selvom vi ser stor støtte i kvindefodbold rundt i verden (selv med det norske Ada Hegerberg der vandt Ballon D’or), føler vi det er vigtigt at også at fokusere på de lokale klubber og byer, hvor vi spiller. Selvfølgelig betyder kønsligestilling meget mere og vi støtter mulighederne inden for ligestilling ligegyldigt vejen man vælger at tage. Vi støtter Global Goal 5 “Ligestilling mellem køn” - Læs mere om the Global Goals her

Vi glæder os rigtig meget til Dana Cup 2019 og på billedet ser man de spillere, som vi stiller op med i G16 (måske et par stykker i G14/G17).

Website: Viking FK
Facebook: Viking FK 

viking1

viking3

viking4

 

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down