Tyskland - Play-it Juniors e.V.

28. mar 2019
Play it 28.03

We are going to #DanaCup2019

 

Vi er en meget ung fodboldklub som blev oprettet i 2015. Vores mål er at uddanne unge fodboldspillere individuelt af licenstrænere.

2019 er 18 gang jeg deltager i Dana Cup og 3 gang med Juniors. Jeg deltog de første gange sammen med FC Düren Niderau, og i 1987 kunne vi holde sejrspokalen. Siden den gang har Dana Cup været noget helt specielt for mig. Mit mål i finalen drømmer jeg om hvert år om natten inden åbningsceremonien.

Målet med Dana Cup er ubetydeligt, da jeg gennem 18 år har oplevet, hvor svært det er at få sejren. Det er meget vigtigere at få minder op oplevelser sammen med vennerne, hvorved mange venskaber i dag har en fælles historie.

Jeg deltager i Dana Cup med min klub for at vise Juniors, hvor meget man kan opnå gennem fodbold udover sejren.

Vi støtter Global Goal 4 ”Kvalitet i uddannelse” - Læs mere om the Global Goals her

Hjemmeside: Play-it Junior e.V. 

Facebook: @juniors2015

 

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down