Malta - Birkirkara FC Youth Academy

02. maj 2019
Birkirkara 02.05

We are going to #DanaCup2019

 

Birkirkara FC Youth Academy deltager i #DanaCup2019

Dana Cup Hjørring 2019 får for første gang besøg af et U12 pigehold fra Malta. Piger bliver trænet på et af de førende fodboldakademier på Malta. Birkirkara FC har allerede udviklet kvindelige fodboldspillere både til landsholdet og til internationale klubber.

Passionen for fodbold er det der driver pigerne til at konkurrere og vise deres individuelle talenter på et hold. Sidste år deltog spillere fra holdet ved en international fodboldturnering i Sverige, hvor resultaterne førte dem frem til 1 pladsen. De vandt ikke bare titlen men også Fair Play prisen.

I år vil pigerne udelukkende fokusere på konkurrencen og deres talent. Pigernes trænere tager ingen chancer, da modstanderne ved Dana Cup Hjørring helt sikkert vil blive svære modstandere. Pigerne er klar til at opleve endnu en uforglemmelig oplevelse. Kom og støt dem under turneringen.

Vi spiller for Global Goal 5 ”Ligestilling mellem kønnene”, da vi mener at piger skal have mulighed for at spille fodbold. - Læs mere om the Global Goals her

Hjemmeside: Birkirkara FC Youth Academy

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down