Dana Cup på sporet med NT

07. maj 2019
tog 07.05.2019

Dana Cup på sporet med NT

Årets Dana Cup deltagere kan få en ny oplevelse. NT – Nordjyllands Trafikselskab - og Dana Cup har indgået en samarbejdsaftale, som betyder, at deltagere med Dana Cup Armbånd i uge 30 kan køre med NTs blå tog på strækningerne Hjørring-Hirtshals, Hjørring-Sindal, Hjørring Vrå og Sindal-Vrå.

- Vi er begejstrede for på den måde at komme på sporet af den kollektive trafik. Her i 2019 er muligheden et godt supplement til Dana Cups eget bus-rutenet, der befordrer deltagerne mellem indkvarteringsskoler, baner og det centrale Dana Cup-område med spisesal, events og opvisningsbaner. Helt fint bliver det, når jernbanesporet ”forlænges” og Hjørring får et nyt stoppested ved skoleområdet øst for jernbanestationen. Det er ganske tæt på Dana Cup-området, siger Dana Cups direktør Jette Andersen.

- Primært rettes samarbejdet mod Dana Cup-deltagerne, men vi vil også – sammen med Dana Cup – forsøge at skabe interesse hos de mange medrejsende. Det vil først og fremmest ske ved anvendelse af vores App, som jo gør det nemt at rejse rundt med toget, siger Mette Henriksen, kunde- og salgschef hos NT.

Når man kan komme rundt med toget, er der mulighed for at få endnu mere ud af ugen i Hjørring-området.

Nu sætter NT og Dana Cup sig sammen for at udvikle spændende forslag til anvendelse af toget. Det er ganske indlysende, at et besøg på Nordsøcenteret i Hirtshals, en strandtur til Tornby, Vrå Kunstmuseum og Hjørrings mangeartede tilbud bliver endnu mere interessante, når man kan benytte toget for at komme frem og tilbage.

tog2 07.05.2019

tog3 07.05.2019

 

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down