Kosovo - Australia KF

21. maj 2019
Australia1 21.05

We are going to #DanaCup2019

 

AUSTRALIA KF er en fodboldklub i Kosovo som ligger i Mitrovica, Kosovo.

Klubben blev grundlagt 17 maj 2009 som Mitrovica Football Club. Klubben har traditionelt spillet i gult spillersæt på hjemmebane.

Klubbens navn ”AUSTRALIA” stammer fra Jeton Ujkanis, en af stifterne af klubben, liv og arbejde i Australien. Klubben startede med drengefodbold, men har også pigefodbold. Vores klub var en af de første klubber i Kosovo som startede med pigefodbold.

Gennem årene har AUSTRALIA KF deltaget i den lokale liga i Mitrovica med de nye generationer U13, U15 og U17, hvor vores spillere har opnået stor succes.

Det er værd at nævne, at noget af succesen er opnået fra fundamentet (fra de nye genrationer). Aldersgruppen U15 vandt den regionale cup i Mitrovica regionen; i en dramatisk finale hvor første halvleg endte 3:1 til modstanderne, og i anden halvleg blev resultatet udlignet til 3:3 i sidste minut; overtiden endte med resultatet 3:3, derfor endte det ud i straffespark for at finde vinderen, hvor vi vandt kampen efter at have lavet 2 mål på straffespark. Her er et link til at se straffesparkene fra den dramatiske FINALE, se her Jeg nævner kun en kamp, hvor de blev udvalgt til Regional Cup vindere. Der er mange successer at nævne, men vælger kun at nævne en i dette korte resume.

Vores klub er også en del af 2 liga i Kosovo for seniorer. Denne liga gennemføres med stor effektivitet og med en fantastisk konkurrence, hvor klubbens prioritet er at kvalificere sig til elite ligaen i Kosovo.

Klubbens direktør og en af hovedsponsorerne er Jeton Ujkani som har investeret stort i klubben, og hans navn vil blive husket i lang tid i klubben, fordi han har givet alt til klubben.

Vores klub har rejst til udlandet mange gange for at deltage i turneringer; i Norge i 2014 deltog vi med U17, hvor var så privilegerede at kunne repræsentere vores land. I Bulgarien i 2015 i en turnering hvor mange europæiske klubber deltog. I samarbejde med den store engelske klub Arsenal har vi afholdt Arsenal Elite Camp, hvor vores medlemmer også fik chancen for at vise deres talenter. Vores klub deltog sidste år i Dana Cup Hjørring i Danmark med 2 hold U15 og U17. Vi vil gerne vise resten af verden vores fantastiske fodboldfærdigheder.

Vi støtter Global Goal 3 ”Sundhed og trivsel”. - Læs mere om the Global Goals her

 Australia2 21.05

australia3 21.05

Australia4 21.05

 

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down