England - Preston North End Women's Junior FC

31. maj 2019
Preston 31.05

We are going to #DanaCup2019

 

Preston North End Women´s Junior Football Club er en hyggelig og imødekommende klub med en stærk konkurrencepræget indstilling. Vi er en af de få pige fodboldklubber i nordvest England som har hold på alle alderstrin fra et U9 udviklingshold (fra 4-5 skoleår) op til U16, hvor 4 af vores hold vandt the double i 2015-16, hvor de vandt deres liga og blev League Cup Champions! Vores U14 blev Lancs FA County Youth Cup Champions.

Vores spillere på nær U9, U10 og U11 spiller i en konkurrencedygtig liga og cups, og alle vores hold deltager i flere turneringer hver sæson for at forbedre deres spillerfærdigheder. Alle vores målmænd modtager specialtræning ved ekstra sessioner samtidig med at de træner med deres hold. I 2016 rejste vores U16 hold til Danmark og deltog i det prestigefyldte Dana Cup Hjørring, hvor de spillede mod andre hold fra hele verden.

Vores hjemmekampe bliver spillet på UCLan Sports Arena i Preston på nogle af de bedste faciliteter i landet, hvor der også trænes på det 12 mio. pund dyre sportkompleks. 

Vi er stolte over, at flere af vores spillere har opnået national og international anerkendelse, og at vi har skabt kontakten til flere kvindehold som kan tilbyde at udvikle vores spillere fra de spiller U16.

Alle vores holdledere og trænere har høje trænerkvalifikationer og er FA CRC certificerede. Klubben har udviklet deres eget regelsæt som overholder, hvordan man som spiller skal opføre sig og som samtidig lever op til fodboldforbundets regelsæt. Vores etos er at udvikle alle vores spillere og hold til at blive det bedste som de kan blive i et sikkert, konkurrencepræget og hyggeligt miljø.

Vi afholder prøvetræninger i juni, hvor piger får mulighed for at se, om de er interesserede i at spille i klubben. Se vores klubs nyheder for flere detaljer eller kontakt vores ledere eller trænere. Deres kontaktoplysninger findes på de individuelle holdsider.

Vi støtter Global Goal 5 ”Ligestilling mellem køn” - Læs mere om the Global Goals her

Hjemmeside: Preston North End Women's Junior FC

Facebook: @pnegirls

Twitter: @PNEWJFC

Preston North End Women’s Junior FC i medierne – The Guardian  

 

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down