Norge - Heming IL

13. jun 2019
Heming1 13.06

We are going to #DanaCup2019

 

Det er første gang, at et pigehold fra Heming IL i Oslo deltager i Dana Cup Hjørring. Det er 11 piger født i 2007 som er meget spændte og glæder sig til at spille og opleve Hjørring. Vi er de heldige vindere af New Balance og Torshov Sport Fotball konkurrencen som blev afholdt i Norge sidste år. 

Heming Fotball er en af de største breddefodboldklubber i Oslo Norge med i underkanten af 1200 aktive spillere. I 2016 indgik Heming et samarbejde med en af nordens mest succesrige fodboldklubber FC København som blandt andet indebærer, at trænere får mulighed for et skræddersyet træningsudviklingsoplæg. I Heming har vi børne- og ungdomsfodbold, senior- og veteranfodbold for begge køn. Heming Fotball har historisk baggrund tilbage til 1916 og var dengang kun et tilbud for drenge. Det første rene pigehold blev etableret i 1985, og i dag er fodbold den største pigeidræt i vores klub.

Det er første gang et Heming pigehold deltager i Dana Cup Hjørring, og vi håber på at kunne deltage i flere år fremover.

Der er flere Global Goals som er aktuelle mål for os at vælge. Skal vi derimod vælge et, så vælger pigerne Global Goal 13 ”Klimaindsats”. Pigerne er optaget af miljøforandringerne som sker på kloden. Det de ønsker mest af alt er, at kloden skal bestå sund og levedygtig for deres og de fremtidige generatioer. - Læs mere om the Global Goals her

Et sidste mål for Dana Cup Hjørring er, at den gennemføres med stor fodboldglæde, godt sammenhold blandt pigerne, minimalt med skader og ikke mindst en mindeværdig oplevelse for holdet, trænerteamet og supportere.

Facebook: @HemingFotball

Heming2 13.06

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down