Fem uger i Europa

24. jul 2019
gutamala

Fem uger i Europa

I 17 år har Byron Maldonado trofast tilmeldt hold fra Guatemala til Dana Cup. I år har det akademi, som er både CEO og bestyrelsesmedlem for repræsenteret ved to hold. I alt er det gennem årene blevet til 33 hold.

- Jeg hørte første gang om Dana Cup, da jeg var på besøg på Dallas Cup i USA. Jeg sendte en telefax til Dana Cup for at høre om mulighederne for at være med, husker Byron Maldonado, der tirsdag aften blev hædret med en Honor Award ved den traditionelle VIP-aften.
La Academia ligger i hovedstaden Guatemala City, og akademiet prøver at samle områdets største fodboldtalenter. En af gulerødderne er en fem uger lang tur til Europa.

- Fem uger, hvor vi foruden Dana Cup, deltager i Gothia Cup i Sverige og en turnering i Finland, er en lang og dyr tur. Heldigvis har vi gode sponsorer, som bakker os op økonomisk, smiler Byron Maldonado.

- Dana Cup er turens højdepunkt. Vi oplever en fantastisk turnering med enestående forhold. Vi har tidligere boet på Lundergårdskolen, men de seneste fem år har vi boet på UCN på Skolevangen, og det er dejligt tæt på centerområdet, så også vores yngste spillere let kan komme frem og tilbage, påpeger Byron Maldonado, der er indstillet på at videregive stillingen som CEO til Ronald Zavala, der er Vice CEO og træner for holdet i klasse B15 ved Dana Cup. Herefter vil han alene fokusere på arbejdet som bestyrelsesformand for La Academia..

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down