Talentfulde russiske spillere

24. jul 2019
Talentedrussian

Talentfulde russiske spillere

Det russiske hold SShOR 11 Samara i G14 består af en gruppe talentfulde piger, som tidligere i dag slog de norske hold Løvenstad FK 17-0 og Etne IL 8-1. Spillerne kommer fra regionen Samara, som ligger omkring 1.000 km fra hovedstaden Moskva.

”Vi kommer fra sportsskolen, Olympic Reserved, nummer 11. Sidste år blev vi russiske mester i G15. Selvom vi er her til Dana Cup med 14-årige piger, håber vi dog på at vinde præmier,” smiler træner Komarova Galina.

Det er stadigvæk svært i Rusland for piger at spille fodbold, fordi alt er til mænd. Der er næsten ingen fodboldturneringer, kun en eller to om sommeren. Pigefodbold er ikke særligt populært, men vi ønsker at gøre det populært. Vi benytter hver lejlighed for offentligt, i tidsskifter og online medier, at fortælle om os. Vi håber, at tiden er kommet til at ændre tingene, specielt efter kvindernes VM,’ siger Komarova Galina.

Torsdag den 25. juli kl. 12.10 møder pigerne i ¼ finalen det engelske hold Richmond Park FC på bane 5. Kampen streames live.

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down