Rekord-cup kræver mange sovepladser

22. jul 2013
Indkvartering ny

Rekord-cup kræver mange sovepladser

Når fodboldspillere, ledere og trænere fra 921 hold skal indkvarteres, kræves der rigtigt mange sovepladser. Ansvarlig for indkvarteringen under Dana Cup, Kasper Poulsen, har således skullet skaffe plads til godt 20.000 deltagere på i første omgang områdets skoler.

- Det er klart, at når Dana Cup 2013 sætter rekord med 921 hold, så stiller det nogle udfordringer. Og når så at vi må undvære Ulvkærskolen i Hirtshals, som er blevet nedlagt, og Hjørring Private Realskole, der er under renovering, så blev udfordringerne pludselig endnu større. Heldig har vi haft et helt enestående samarbejde med Hjørring Kommune og en række nøglepersoner ude i lokalområdet, som betyder, at vi selvfølgelig har skaffet plads til alle – og vi kunne såmænd godt klare yderligere 20 hold, smiler Kasper Poulsen.

- Hjørring borgmester Arne Boelt gik faktisk selv i spidsen, da han foreslog, at Dana Cup kunne få lov at benytte Rakkeby Skole til indkvartering. Her var borgmesterens administration ellers placeret, mens rådhuset i Hjørring bliver bygget om. Men borgmesteren besluttede, at han og medarbejderne gerne ville flytte ud nogle uger tidligere, så der kunne blive plads til Dana Cup, fortæller Kasper Poulsen, der har haft et fantastisk samarbejde med alle i Hjørring Kommune – lige fra servicemedarbejderne til kommunaldirektøren.

Ude i landsbyen Astrup, der ligger syv-otte kilometer fra Hjørring, står hele byen sammen om at indkvartere spillere og ledere. Her stiller byen børnehaven, skolen, spejderhuset og den lokale idrætshal til rådighed til godt 20 fodboldhold.

- Desuden har medarbejderne på kommunens skoler fundet ekstra lokaler, som vi kan benytte. Det har været en fantastisk oplevelse at møde så stor hjælpsomhed, understreger Kasper Poulsen.

Flere end 20.000 fodboldspillere, ledere og trænere er indkvarteret på især Hjørring Kommunes skoler.

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down