Hjørring bakker op om Dana Cup

22. jul 2013
Arne Boelt ny

Hjørring bakker op om Dana Cup

Hvert år oplever Dana Cup solid opbakning fra Hjørring og fra kommunen. Ikke mindst i år, hvor deltagerantaller er det største nogen sinde, har opbakningen være fantastisk. Og det er der rigtigt mange gode grunde til.

- Dana Cup er afsindig vigtig for Hjørring og for hele området. Også meget mere, end de fleste måske lige tror. Derfor bakker Hjørring Kommune naturligvis også stærkt op bag turneringen og de mange, mange tusinde, der hvert år besøger byen, fastslår borgmester Arne Boelt.

- Sidste år var jeg inviteret til at besøge den store landslejr for spejdere. Her oplevede jeg, hvor stort et apparat, der var sat op til en enkelt begivenhed. Og det fik mig til at tænke: "Jamen, alt det her gør folkene bag Dana Cup i Hjørring jo hvert eneste år. Bare i endnu større målestok". Den oplevelse åbnede for alvor mine øjne for betydningen af Dana Cup, selv om jeg selvfølgelig godt vidste, at 25.000 mennesker på alle måder er vigtige for kommunen, tilføjer borgmesteren.

- Derfor er vi fra Hjørring Kommunes side naturligvis også klar til at bakke op om Dana Cup. Til at gøre alt det vi kan for at være med til at stille de rigtige rammer til rådighed og spille aktivt med. Den undersøgelse, vi fik udarbejdet i samarbejde med Aalborg Universitet for et par år siden, viste også, at det, som byens gæster vægter højest i forbindelse med Dana Cup, er, at tingene fungerer. At forholdene er i orden, og her kan kommunen hjælpe til, påpeger borgmester Arne Boelt.

Arne Boelt tager selv aktiv del i Dana Cup. Dels ved at være vært på det gamle rådhus og dels ved at erklære turneringen for åben ved den store indmarch mandag aften.

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down