Dallas Texans havde gæstetræner på kunststofbanen

22. jul 2013
IMG 1311 ny

Dallas Texans havde gæstetræner på kunststofbanen.

Henrik Jensen, der til dagligt er træner for Jammerbugt FC, Vendsyssel FF og i DBU-regi, var i formiddags gæstetræner for Dallas Texans, der havde lånt kunststofbanen.

"Vi ville gerne prøve en gæstetræner, så holdet kan høre en anden stemme og prøve, hvordan det er man træner i Europa. Spillerne er lidt trætte, så det er godt for dem lige at prøve noget nyt og komme ud og strække benene lidt.", fortæller Dallas Texans U18-træner, Clint Craft.

"De har en rigtig god energi, og er meget ivrige. Det er typisk for amerikanske hold," tilføjer Henrik Jensen, der har UEFA A-licens.

Holdet stiller op i B19, men er sammensat af en række yngre spillere. Det hindrer dog ikke Clint Craft i at have store forventninger til holdet.

"Vi har et par B15 og B16 spillere på holdet, og faktisk kun 5 B19 spillere. Vi håber vi vinder Dana Cup, men vi ved at turneringen er meget hård. Men vi vil gøre vores bedste",

Selvom Dallas Texans er til Dana Cup for første gang, har turneringen alligevel stiftet bekendtskab med et satelithold af samme navn – bare fra Ghana.

"Vores direktør, Hassan Nazari, håndterer rigtig mange af vores satelitklubber – ikke kun holdet fra Ghana, men også Canada og over hele USA. Problemet med fodbold i USA er bare, at de næsten kun foregår i de store byer, men det bliver bedre og bedre. Vi forsøger blandt andet at forbedre klubben ved at ansætte højtkvalificerede ungdomstrænere, som eksempelvis Neil Thornber, der tidligere har været træner i Manchester United".

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down