Tidligere Man. United træner: Jeg elsker Dana Cup!

22. jul 2013
IMG 1305 y

Tidligere Man. United træner: Jeg elsker Dana Cup!

Dallas Texans har i år taget turen fra Dallas i USA for at deltage til Dana Cup med 2 hold, og med holdet rejser også U11-træner Neil "Nipper" Thornber og U18-træner Clint Craft.

"Nipper", der gennem 10 år var ungdomstræner i Manchester United, mener at fodbolden i USA lige nu er i stor fremgang, blandt andet på grund af investeringer i ungdomsarbejdet:

"Personligt mener jeg, at klubberne i USA "opgraderer" på en måde. Dallas Texans samarbejder med skolerne i området, så jeg har de her drenge i 4 timer om dagen. På den måde gennemgår de 10.000 timers fodboldtræning, før de skal til at spille seniorfodbold."

Selvom det er en lang rejse fra Dallas til Dana Cup, mener "Nipper "ikke at det påvirker spillerne negativt. Nærmere tværtimod:

"Drengene tilpasser sig fint. Mange af dem har deres familie med, så det hjælper selvfølgelig når man skal være hjemmefra i et par uger. Det er også vigtigt for spillerne, at de kommer lidt væk, så de er vant til udekampe og lange rejser, hvis de bliver professionelle", siger "Nipper", og roser samtidigt Dana Cup.

"Jeg elsker det! Turneringen bliver kørt rigtig godt, og det er utroligt vigtigt for vores spillere at komme til at spille mod forskellige hold og nationer", fortæller træneren, der håber at hans hold kan gøre det rigtig godt på 7-mands banerne i Hjørring.

"Jeg vil ikke lægge for meget pres på dem, men vores tidligere resultater viser, at vi godt kan være med. Jeg håber at vi når videre fra gruppen, men jeg vil bare have at de gør deres bedste," fortæller ungdomstræneren.

Du kan se meget mere om Dallas Texans på Dana Cups Youtube-kanal: http://www.youtube.com/user/1982danacup

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down