Kaptajnen har kommandoen

23. jul 2013
Ball ny
Kevin Ball er pensioneret kaptajn i US Navy. Han er med på Dana Cup for fjerde gang.

Kaptajnen har kommandoen

Selv om Kevin Ball er pensioneret som kaptajn i den amerikanske flåde, har han stadig kommandoen på fodboldbanen under Dana Cup. Den amerikanske fodbolddommer fra Seattle er med ved turneringen for fjerde gang - og kommer gerne igen til næste år.

- Jeg var med som dommer første gang i 2007, da mine to drenge, der dengang var 14 og 15 år, deltog. Jeg har været fodbolddommer siden 2003 og har allerede passeret de 3000 kampe, fortæller Kevin Ball, der er meget involveret i de amerikanske special olympics.

- Ellers dømmer jeg rigtigt mange både ungdoms- og seniorkampe, siger han.

- Dana Cup er en fantastisk turnering, og jeg deltager gerne, så længe turneringsledelsen vil have mig med. Jeg lærer en masse om fodbold og oplever, hvordan fodbold spilles forskelligt i de forskellige verdensdele.

- Når vi ikke dømmer fodbold, hænger jeg ud sammen med mine britiske kolleger. De tager sig af mig som en "colonial", smiler den amerikanske dommer, der sørger for at bestille flybilletten mange måneder, inden det første fløjt.

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down