Vandt en tur til Dana Cup for hele holdet

23. jul 2013
SMS ny
Tarup-Pårup deltager i B13 og vandt den første kamp med hele 6-1. Yderst til venstre er det Claus Haugaard Hansen og til højre hustruen Dorthe. Ved siden af farmand sidder Mikkel.

Vandt en tur til Dana Cup for hele holdet

Da Mikkel Haugaard Hansen sidste sommer lidt for sjov deltog i en SMS-konkurrence på Viasat, havde han ikke forestillet sig, at han og 16 kammerater skulle deltage i Dana Cup 2013 - kvit og frit. Konkurrencen gik ud på at gætte antallet af deltagende hold ved Dana Cup 2012. 832, svarede Mikkel. Og det var det helt rigtige tal.

- Mikkel blev noget overrasket, da pressechef for Dana Cup, Torben Vandsted, ringede og fortalte, at vores søn havde vundet. Han troede ikke rigtigt på det, og det var først, da jeg efterfølgende snakkede med Torben, at det gik op for os, at det faktisk var rigtigt, smiler Dorthe Haugaard Hansen, der sammen med sin mand, Claus, og en kæmpe gruppe forældre er taget med de fynske drenge fra Tarup-Pårup.

- Det er første gang, vi er med ved Dana Cup, og det er godt noget overvældende. Alt er så stort, og der er mennesker over alt, men vi er meget imponeret, for alt er bare så fantastisk godt organiseret, mener Dorthe Haugaard Hansen, der deler sommerhus med en anden familie. Alle spillere har deres forældre med, og de bor i sommerhuse, i campingvogne eller i telte.

- Udfordringen har lidt været, at Dana Cup afvikles i uge 30, som er en af de mest populære ferieuger i Danmark. Vi skulle sige ja til Dana Cup allerede sidste efterår, og det var umiddelbart lidt svært at få forældrene til at melde sig til så tidligt, men det lykkedes heldigvis, og jeg kan da godt forestille mig,at vi kommer igen, når Mikkels lillebror bliver lidt ældre, siger Dorthe Haugaard Hansen.

Som tak for invitationen har holdkammeraterne i øvrigt samlet penge ind og købt en mini iPad til Mikkel.

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down