Webshop til Dana Cup 2014

26. jul 2013
Webshop ny
Fodboldstøvler er det helt store hit hos Sportsmaster på Dana Cup. Næste år bliver det muligt at købe dem på nettet og hente dem på Dana Cup.

 Webshop til Dana Cup 2014

 Dyre fodboldstøvler er det helt store hit i teltet hos Sportsmaster. På de dyreste modeller er det ofte muligt at spare helt op til 30 pct. på prisen i forhold til f. eks.i Norge. Derfor venter mange spillere med at købe deres nye fodboldstøvler, til de ankommer til Dana Cup. Det samme gælder med eksempelvis teamtøj med logo.

- Næste år lancerer vi en webshop designet til Dana Cup, således at deltagerne på forhånd kan bestille f. eks. fodboldstøvler. Varerne vil være pakket og klar, når deltagerne ankommer til Hjørring, siger Aage Strøm fra Sportsmaster.

- Vi vil også tilbyde klubberne, at vi kan levere specielle t-shirts med Dana Cups logo og klubbens eget logo påtrykt tøjet. Klubberne skal blot sende os deres logo, så vil tøjet ligge klart, når Dana Cup begynder, fortæller Aage Strøm, der forudser, at mange flere varer vil blive tilgængelige i webshoppen.

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down