Løbende for en god sag

26. jul 2013
loebeforengodsag

 Løbende for en god sag

 På fodboldbanen træner mange spillere hårdt for at komme i form til Dana Cup. Uden for banen er der dog også engagerede rollemodeller, der løber og træner for en særdeles god sag.

I M*A*S*H-teltet kan man nemlig møde Mads Karlsson, der har sat sig for at samle penge ind til et helt specielt arrangement.

"I efteråret skal jeg til London for at løbe et halvmaraton til fordel for Children With Cancer, der samler penge ind til børn med kræft. Jeg synes ikke der findes et bedre formål, end netop det", fortæller Mads, der til dagligt er læge på Hjørring Sygehus.

I Hawaii-baren ved Fortuna Hjørrings klubhus, har alle barens gæster da også mulighed for at give en skilling til Mads Karlssons indsamling – han har nemlig medbragt sin karakteristiske hvide postkasse.

"I hele næste uge har jeg fået lov til at sætte den i børneafdelingen i Viborg, og jeg kommer til at flytte den rundt. Det vigtigste er ikke beløbet – mange bække små, som ordsproget lyder", siger han med et stort smil.

I M*A*S*H-teltet har de også besluttet at gøre en indsats ved at samle flasker ind til indsamlingen, og det er en gestus som Mads sætter stor pris på.

"Det er meget rørende hvad de har gjort for mig. Det er mit første Dana Cup, så da jeg mødte op vidste de ikke hvem jeg var, og jeg blev mødt med en stor åbenhed", fortæller han.

Du kan læse mere om Mads og hans projekt på www.personligtraening.wordpress.com

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down