En Dana Cup helt i top!

08. aug 2013
helt-i-top

En Dana Cup helt i top!

Så puster vi ud oven på en Dana Cup, der går over i historien som en af de bedste nogensinde. Og så er det oven i købet den hidtil største.

Vi har en absolut opfattelse af – takket være tilkendegivelser fra adskillige – at det ikke kun er Dana Cup-organisationen, som føler, at det var en helt igennem vellykket uge i Hjørring.

Sådan kan det kun blive, fordi vore mange deltagere, vore mange frivillige hjælpere, vore fantastiske samarbejdsklubber og hele lokalsamfundet stod sammen om at gøre Dana Cup 2013 – nummer 32 i rækken – til en helt fantastisk oplevelse.

921 hold fra 44 nationer – op imod 20.000 spillere og ledere – deltog i Dana Cup 2013. Der blev spillet over 2300 kampe, og de 250 bolde, som blev sat i spil, rullede lystigt rundt i det bedst tænkelige sommervejr.

Oven på en sådan turnering føler man en enorm glæde og taknemmelighed. Vi gik i gang med den største Dana Cup nogensinde, og der var naturligvis spænding. Ville det gå lige så godt, som det plejede? Og så gik det næsten bedre.

Vi skylder de mange klubber, der sendte holdene til Dana Cup, de mange spillere og ledere, som kom her, og gjorde Dana Cup 2013 til en absolut succes, en enorm tak!

Sådan kunne det kun blive, fordi vi fik en enorm opbakning hos de mange klubber og andre, vi samarbejder med, ligesom vi føler, at de offentlige myndigheder virkelig stod bag arrangementet.

Nu går vi i gang med Dana Cup 2014, og her har vi det mål, at den skal blive lige så god som årets Dana Cup, og så håber vi, at I alle har haft den oplevelse, der betyder, at I vender tilbage og i øvrigt – Verden over - udbreder kendskabet til Dana Cup Hjørring.

Tusind tak for 2013 og på gensyn i 2014 fra den 21. til den 26. juli.

På vegne af Dana Cup Organisationen.

Jette Andersen

Generaldirektør

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down