Stigende tysk interesse

22. jan 2014
berliner

Foto: Dana Cup på besøg hos Berliner Fußball-Verband, Direktør Michael Lameli (til venste på billedet) og Sekretær for udvalgshold Detlev Röder (til højre på billedet). Berliner Fußball-Verband vil gerne sende et udvalgshold, piger U-16/17, til Dana Cup og ønsker genvisit i Berlin af et Fortuna Hold.

Stigende tysk interesse

 

Dana Cup oplever i øjeblikket en stigende interesse fra tysk side. Denne oplevelse kommer i kølvandet af en øget servicering af de tyske fodboldklubber.

Fortunas tidligere elitetræner og professionelle i Tyskland, Flemming Nielsen, er ansat af Dana Cup, hvor han skal medvirke til markedsføringen primært i Tyskland, men også på andre områder.

- Vi ser allerede resultater af Flemmings arbejde i Tyskland. Flere klubber henvender sig med henblik på at deltage i Dana Cup allerede i 2014, siger Dana Cups marketingchef, Alison Leigh Forman.

- Hvor mange flere hold, vi når op på, er ikke til at sige, men det er sikkert, at vi frem over kommer til at føle større interesse fra klubberne i Tyskland.

Flemming Nielsen har foretaget et par rejser til tyske klubber og forbund. Her gør han opmærksom på Dana Cups muligheder, og samtidig giver han træningslektioner i flere klubber.

Flemming har været i Wismar, hvor han trænede med juniorer og ynglinge og holdt møde med repræsentanter for fodboldforbundet i Mecklenburg-Vorpommern.

Et møde hos Berliner Fussball-Bund med direktør Michael Lameli og sekretær for udvalgshold Detlev Röder resulterer i, at Berliner Fussball-Verband arbejder på at sende et udvalgshold, piger U-16/17, til Dana Cup.

I Düren Niederau 08 arbejdes der på højtryk med forberedelserne til at deltage i Dana Cup 2014. Der er allerede samlet et solidt selskab.

SC Wegberg 1912 har besluttet sig og kommer til Dana Cup med 24 personer og et U17-drenge-hold.

lichtenberger

Foto: Træneren Aribert Schmidt, til højre, Flemming Nielsen og formanden for Lichtenberger FFC, Andreas Winge. Schmidt har været træner i Asker i Oslo i flere år og er nu tilbage i Berlin. Han har været til Dana Cup med norske hold, og nu vil han gerne deltage i Dana Cup med Lichtenberger FFC 09 e.V. i 2014. Winge vil gøre alt for at få et hold eller to til Dana Cup 2014.

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down