Opbakning hos ambassaden i Argentina

28. jan 2014
danishembassy

Foto: De to ambassademedarbejdere, Nina Skyhøj Olsen og Søren Hasholt, er en stor hjælp for Dana Cup i Buenos Aires.

Opbakning hos ambassaden i Argentina

 

Den kongelige danske ambassade i den argentinske hovedstad Buenos Aires er for alvor blevet Dana Cups medspiller.

I bestræbelserne på at får mere af det spændende sydamerikanske fodbold på banen i Hjørring er Dana Cup på charmeoffensiv i Argentina.

Bestræbelserne følges op af rådgiver Nina Skyhøj Olsen og handelsrådgiver Søren Hasholt fra ambassaden, som Dana Cups repræsentanter har besøgt.

De to ambassademedarbejdere yder stor hjælp til Dana Cup, som på mange måder er at sammenligne med en eksportvirksomhed. Salget af deltagelse i Dana Cup går for 90 procents vedkommende til klubber i udlandet.

Nina Skyhøj Olsen anser Dana Cup for at have høj mellemfolkelig og kulturel værdi. Hun er med til at præsentere turnering i argentinske klubber, hvor der også i højeste grad orienteres om turnerings sociale aspekt.

En opgave, der skal løses for at endnu flere argentinske hold rejser til Dana Cup er af økonomisk karakter.

Her vil Søren Hasholt medvirke til at undersøge mulighederne for sponsorering fra danske virsomheder med tilknytning til, Argentina, og fra argentinske virksomheder, der kan have interesser i Danmark.

- Jeg synes vi får en fantastisk hjælp hos ambassaden, og der er heller ikke tvivl om, at de klubber, vi besøger, meget gerne vil en tur til Danmark for at opleve kontakten med europæisk fodbold. Jeg er ikke i tvivl om, at at vi er på vej med gode relationer, som vil medvirke til at gøre Dana Cup endnu mere international, siger direktør Jette Andersen fra Dana Cup.

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down