Dana Cup hos Boca Juniors

29. jan 2014
boca

Foto: Jette Andersen og Alison Leigh Forman fra Dana Cup i snak med Boca Juniors fodbolddirektør Jorge Clemente og klubbens talentspejder, yderst til venstre.

Dana Cup hos Boca Juniors

 

Den argentinske storklub Boca Juniors, som bl.a. fostrede Diego Maradona, er nu orienteret om Dana Cup.

Repræsentanterne for Dana Cup, direktør Jette Andersen, marketingchef Alison Leigh Forman, agent Patricia Espinosa og pressechef Torben Vandsted, fik en spændende modtagelse hos den klubben i Buenos Aires.

- Det er på en gang overvældende og inspirerende at blive modtaget hos en sådan klub. Og jeg føler, at det var en hjertelig modtagelse, siger Jette Andersen.

- Boca Juniors har en omfattende ungdomspolitik, som bl.a. omfatter drift af en fodboldskole for 14-15-årige talenter.

Vores information om og besøg på den skole, gav os en del tanker og måske også nogle ideer i relations til Dana Cups moderklub, Fortuna.

- Boca Juniors er vant til at rejse med deres unge talenter. Jeg føler, at de er interesseret i Dana Cup, men det bliver nok ikke i år vi ser dem i Hjørring, siger Alison Leigh Forman.

- Til gengæld er det meget sandsynligt, at de, ligesom andre argentinske klubber, som vi har besøgt, går i gang med at planlægge en tur til Dana Cup lidt senere.

Det var efter min mening et meget opløftende møde.

Dana Cup-folkene fik vist hele Boca Juniors anlæg og klubbens museum, hvor naturligvis Diego Maradona var en fremtrædende figur.

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down