Børnene skal opleve

07. feb 2014
sportdepartment

Foto: Alison Leigh Forman og Francisco Irarrazával.

Børnene skal opleve

- Det skal være en oplevelse for børnene. De skal møde jævnaldrende fra hele Verden, og det kan passende ske på Dana Cup. Jeg har nu en stor, men ikke uoverkommelig opgave med at få turen til Europa finansieret, siger Sekretær i Sportsdepartementet i Buenos Aires City, Francisco Irarrazával.

Han har lige haft besøg fra Dana Cup, og herfra udtrykker markedschef Alison Leigh Forman stor tilfredshed med mødet, og hun har forventninger til et samarbejde.

- Det vil være fantastisk at få de unge, argentinske til Dana Cup. I det daglige lever mange af dem under vilkår, som vi dårligt kender i Danmark. Så en tur til Dana Cup vil give både sportslige og sociale oplevelser, siger Alison Leigh Forman.

Skal de argentinske børn rejse til Europa, nøjes de ikke med Dana Cup, men satser på en kombineret rejse, hvori indgår flere turneringer.

I Buenos Aires er der fra bystyrets side en meget positiv indstilling til at give børnene oplevelser, så vi krydser fingre for, at de kommer, siger Alison Leigh Forman.

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down