Kæmpehjælp fra INLAC

07. feb 2014
inlac

Foto: Her er Dana Cup-selskabet på besøg hos den danske ambassade i Buenos Aires. Fra venstre er det Julietta Diaz Caldez, Rodolfo Stecco – begge fra INLAC Argentina -, handelsrådgiver Søren Hasholt og kulturrådgiver Nina Skyhøj Olsen, begge fra ambassaden, markedansvarlig Alison Leigh Forman, direktør Jette Andersen og Dana Cups latinamerikanske agent Patricia Espinosa. (Foto: Torben Vandsted)

Kæmpehjælp fra INLAC

 

En storby som Buenos Aires er ikke nem at finde rundt i, og vejen til de kontakter, Dana Cup ønsker at besøge, kan være indviklet, ligesom det at skaffe kontakten er en stor opgave i sig selv.

Men, takket være den latinamerikanske kvalitets-organisation INLAC, der springer ud fra Mexico, blev Dana Cups besøg i Argentina en succes.

- Vi blev faktisk holdt i hånden hele vejen rundt. Vi kom ind alle steder, og vi fik skabt det, vi føler, er de helt rigtige kontakter, siger direktøren i Dana Cup, Jette Andersen.

- Vi var inde hos storklubber som River Plate og Boca Juniors, hvor vi blev modtaget fornemt, af folk fra topledelsen., og vi besøgte en række mindre klubber, hvor interessen for at deltage i Dana Cup viser sig at være enorm.

Vi havde en yderst dynamisk agende, og uden INLAC havde vi aldrig opnået disse ting.

Dana Cup er i kontakt med INLAC via turneringens agent Patricia Espinosa som er ansat hos INLAC i Mexico City. Patricia havde allieret sig med to lokale Inlac-folk i Buenos Aires, Julieta Diaz Caldes og Rodolfo Stecco.

Patricia Espinosa har adskillige gange været på Dana Cup, og det gode forhold forplantede sig til de to argentinere, der meget gerne vil sikre, at der kommer flere hold til Dana Cup. Og så fik de lyst til selv at komme en tur til Danmark.

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down