Rekord

05. maj 2014
record2014

Årets Dana Cup er oppe på 1045 hold

 

Dana Cup nummer 33 bliver helt fantastisk, hvad angår deltagerantal.

20.000 unge skal spille 2645 kampe i den sidste uge i juli.

Der kommer så mange unge fodboldspillere, som aldrig tidligere til Dana Cup i uge 30 - dagene fra den 21. til den 26. juli. Den nordvestlige del af Vendsyssel - med Hjørring som et vitalt centrum – fyldes med ungdommelig livsglæde, når det går løs på og omkring fodboldbanerne.

Den 1. maj udløb fristen, og da var antallet af tilmeldte hold 1045, og der var flere hold på vej med eftertilmelding.

- Det er helt overvældende. Vi har i de seneste år oplevet en jævn stigning i antallet af tilmeldte hold. Sidste år var vi oppe på 921 hold fra 45 nationer, og i år er tallet på nuværende tidspunkt 124 højere altså de 1045 hold fra 4 nationer flere.

Dana Cups direktør, Jette Andersen, er mildest talt lykkelig over den enorme interesse, der rundt om i Verden er skabt omkring Dana Cup. Der har været sved på panden hos medarbejderne på Dana Cup-kontoret, men det er et opmuntrende arbejde.

- Vi glæder os enormt til, sammen med alle de klubber, vi samarbejder med om afviklingen af Dana Cup, at tage i mod de mange gæster. Samtidig ved vi, at det er en stor udfordring, når så mange unge skal have både en sportslig og en social oplevelse i den uge, de indtager Hjørring og omegn.

De seneste år har vi oplevet, at lokalsamfundet tager stadig bedre imod og står endnu stærkere sammen om Dana Cup. Og en sådan indstilling bliver der alvorligt behov for i år, så deltagere kan hente gode minder med sig hjem fra Dana Cup.

Alle kommer ganske givet til at rykke lidt ekstra i år. Det bliver spændende, men vi skal nok klare opgaven, slutter Jette Andersen.

2014 bliver året, hvor der skal ekstra i gryderne, reddes op i flere klasse- og andre lokaler og hvor der skal køres med endnu flere busser, for at de unge spillere kan komme omkring til kampbaner, skoler og oplevelsessteder.

Og helt på toppen skal der spilles så mange fodboldkampe, som aldrig tidligere. Som det ser ud nu, skal der fløjtes til kamp 2645 gange, hvilket også betyder et større behov for baner. Det er en udfordring, som Dana Cup er klar til at løse.

Uge 30 bliver en kæmpe-oplevelse for alle i Hjørring-området!

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down