7615 med bus til Dana Cup

20. jul 2014
Transport

 7615 med bus til Dana Cup

 Søndag er den helt store dag ved årets Dana Cup. Det er her, langt de fleste hold ankommer til den store fodboldturnering, og det massive rykind stiller naturligvis store krav til transporten. Langt de fleste kommer med busser – mange fra Norges-færgerne i Hirtshals men også fra togstationer og lufthavne.

- Søndag skal vi hente cirka 3900 spillere og ledere med busser og mandag omkring 3700, forklarer transportansvarlig Jørgen Nielsen, der har lejet 37 busser hos lokale vognmænd.

Når busserne har hentet spillere og ledere søndag og mandag, indgår busserne fra tirsdag morgen i det fintmaskede net, der sørger for gratis transport til og fra skoler og overnatningssteder til centerområdet og videre til spillepladserne.

- Jeg overværer personligt tirsdag morgen kl. 6, at de første busser kommer godt og rettidigt afsted, og jeg er også på plads, når de sidste busser kører afsted til skolerne ved midnat, således at vi er sikre på, at ingen står tilbage uden at kunne komme hjem i seng, understreger Jørgen Nielsen, der nu skal i gang med at sørge for hjemtransport for foreløbig 6872 spillere og ledere.

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down