Sovepladser til 12.000

20. jul 2014
Indkvartering

 Sovepladser til 12.000

Med 1011 hold – knap 100 flere end rekordturneringen i 2013 – stilles der store krav til indkvartering. Således skulle der op til Dana Cup 2014 skaffes sovepladser til omkring 12.000 deltagere, og derfor blev der tænkt nye tanker.

- En af vores skole er blevet lukket og revet ned, men heldigvis var en anden klar efter ombygning, og i kraft af et super godt samarbejde med Hjørring Kommune og Beredskabet i kommunen har vi fundet plads til flere end 500 spillere og ledere på det gamle rådhus i Hirtshals, forklarer ansvarlig for indkvartering under Dana Cup, Kasper Poulsen.

- Alligevel manglede vi lige lidt ekstra plads for at nå helt i mål, og her indgik vi en god aftale med Idrætscenter Vendsyssel i Vrå, fortsætter han og understreger, at selv om mange spillere og ledere skal indkvarteres, så går Dana Cup aldrig på kompromis med sikkerheden.

- Alle soverum er på forhånd godkendt af brandmyndighederne. Der er opsat røgalarmer, og seks gange i døgnet skal personalet på indkvarteringsstederne rapportere ind via internettet, således at vi er sikre på, at der altid er vågent personale på vagt, påpeger Kasper Poulsen.

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down