Dana Cup ud til Hjørring og live

20. jul 2014
Gistrup MG 0409
Fra venstre Simon Borup, Janus Jacobsen og Mathias Christensen fra Gistrup Film liner op til ugens produktion på Dana Cup.

 Dana Cup ud til Hjørring og "live" til hele Verden

 Ingen bliver i tvivl om, at der er Dana Cup i Hjørring i uge 30. Skulle man være så uheldig ikke selv at kunne komme helt op til sidelinje, sendes oplevelserne på stuens tv-skærm eller hjemmets PC-anlæg.

Endnu inden indmarch mandag aften og første fløjt på fodboldbanerne tirsdag morgen sendes der tv fra Dana Cup.

Turneringens samarbejdspartner gennem adskillige år – Gistrup Film – har produceret små appetitvækkere, der op til egentlig start kører på Hjørring Antenneselskabs Info-kanal, og når det for alvor går løs, er der reportager og live-indslag i døgndrift ugen igennem.

- Det betyder meget for os, at vi kan at borgenre i den by og det område, der bakker Dana Cup op på en fantastisk måde, også bliver orienteret bredt om, hvad der foregår, siger Dana Cups direktør Jette Andersen.

- I de seneste år har antenneselskabet hjulpet os med at lægge still-fotos ud på deres net, og nu er udviklingen fulgt op med video.

Og det er ekstra positivt, når Gistrup Film går ind og livestreamer til internettet. Det betyder jo, at hele Verden kan få oplevelserne i Hjørring ind på pc'er, smartphones og tablets. Når vi, med deltagere fra 42 nationer, oplever det internationale her i Hjørring, skal det internationale samfund også have chancen for at være med på opleveren.

Indehaveren af Gistrup Film, Janus Jacobsen, betragter opgaverne på Dana Cup som en stor oplevelse, der bl.a. giver tekniske og produktionsmæssige erfaringer.

Et team af frivillige er tilknyttet Dana Cups Kommunikationsafdeling, hvor videoredaktionen udgør en stor del. 15 personer er ugen igennem beskæftiget med at producere video.

Det er Hjørring Antenneselskabs info-kanal, der er hovedaftager. Produktionen kan også følges på storskærm ved Vendiahallen.

Og så streames live-produktionen til hele Verden via internettet.

I den afrundende weekend er der op imod 25 timers livestreaming fra finalekampene på Hjørring Stadion.

Udsendelserne fra Dana Cup kan også hentes på en App til iPhone og Android.

På Dana Cups hjemmeside kan man også følge begivenhederne.

Gem
Del Del Del
Flere nyheder
crosschevron-down